Home
FSHTA-aktual...
Materiali për mësim
Kontaktoje prof.
Lista e studentëve
Vijimi i mësimit
Pjesëmarrja në mësim
Fotoalbumi
Vlerësimet
Pyetje aktuale
Impressum

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

          Dr. sc. mathem. Bujar Shita, prof. assistent

------------------------------------------------------------------------

        "E mesuara sot, tejkalohet neser..."

        "Das gelernte heute, wird morgen überholt..."

        "Today learned, tomorow superseded..."  (1985)

 

 

 

Mga Arkivi:

 

U mbajten provimet me 21 dhe 28.09.2012.

Ne POO kaluan 14 (prej 22)  ne PROG 7 (prej 14) kandidatë Kliko ketu per rezultatet e provimeve gjer sot

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

(trace) Ligjerata-Ushtrime POO Sem.V

Eshte mbajtur  T1    më        2.3.2012  e premte ne oren  9:00

Eshte mbajtur  T2    më        8.3.2012  e enjte ne oren   10:00

Eshte mbajtur  T3    më        9.3.2012  e premte ne oren  10:00

Eshte mbajtur  T4    më      10.3.2012  e shtune ne oren  10:00

Eshte mbajtur  T5    më      12.4.2012  e enjte ne oren  10:00

Eshte mbajtur  T6    më      13.4.2012  e premte ne oren  10:00

Eshte mbajtur  T7    më      14.4.2012  e shtune ne oren 10:00

Eshte mbajtur  T8    më      19.4.2012  e enjte ne oren 10:00

Eshte mbajtur  T9    më      20.4.2012  e premte ne oren 10:00

Pushuam me 27.4.2012 per hire te provimeve ne lendet tjera

Eshte mbajtur  T10  më        4.5.2012  e premte ne oren 10:00 pk

Eshte mbajtur  T11  më      11.5.2012  e premte ne oren 10:00

Eshte mbajtur  T12  më      12.5.2012  e shtune ne oren 10:00

Eshte mbajtur  T13  më      18.5.2012  e premte ne oren 10:00

Eshte mbajtur  T14  më      25.5.2012  e premte ne oren 10:00

Eshte mbajtur  T15    më      25.5.2012  e premte ne oren 11:00 Tema e Diplomes

Eshte mbajtur  T16    më      21.6.2012  e enjte    ne oren 14:00 Konsultime

 

(trace) Ligjerata-Ushtrime Programim Sem.V 

Eshte mbajtur  T1    më      22.10.2011 e premte ne oren  9:00

Eshte mbajtur  T2    më      28.10.2011 e premte ne oren  9:00

Eshte mbajtur  T3    më        4.11.2011 e premte ne oren  9:00

Eshte mbajtur  T4    më      11.11.2011 e premte ne oren  9:00

Eshte mbajtur  T5    më      18.11.2011 e premte ne oren  9:00

Eshte mbajtur  T6    më      25.11.2011 e premte ne oren  9:00

Eshte mbajtur  T7    më      26.11.2011 e shtune ne oren  9:00 para-mbajtje

Eshte mbajtur  T8    më        2.12.2011 e premte ne oren  9:00

Pushuam më 9.12.2011

Eshte mbajtur  T9      më     16.12.2011 e premte ne oren    9:00

Eshte mbajtur  T10    më     17.12.2011 e shtune ne oren   10:00 para-mbajtje

Eshte mbajtur  T11    më     23.12.2011 e premte ne oren    9:00

Eshte mbajtur  T11    më     24.12.2012 e shtune ne oren   10:00 para-mbajtje

Eshte mbajtur  T12    më     13.01.2012 e premte ne oren  9:00

Eshte mbajtur  T13    më     20.01.2012 e premte ne oren  10:00 Takim i vecante per seminare dhe nenshkrime